Kursuskatalog

Jeg tilbyder i øjeblikket kurserne “Infraktioner og behandling med plast” samt “Smiledesign og Helkeramik”. Du kan læse mere om kurserne i nedenstående.

Aktuelle kurser

Infraktioner og behandling med plast

Vores patienter bliver ældre og ældre samtidig med at tandsundheden generelt stiger i Danmark. Risikoen for at en fyldning må skiftes på grund af caries bliver mindre, og riskoen for revner og andre funktionelle problemer med tænderne stiger. Dette kursus er for dig der, som helt almindelig tandlæge, savner inspiration til diagnostik og behandling af infraktioner. Dette kursus har fokus på infraktioner og behandling med plast, men vi kommer også kort omkring keramik.

Læs mere

Smiledesign og Helkeramik

Vi bliver konstant introduceret for nye teknologier og materialer i vores branche, og mulighederne kan til tider virke uoverskuelige. På dette kursus får du gennemgået hvordan de digitale teknologier kan hjælpe dig til bedre behandlingsplanlægning. Specielt i den æstetiske zone. Vi kommer omkring 2d smiledesign, 3d mockups, overførsel til munden og generelt en højere grad af forudsigelighed fra start til slut. Desuden taler vi om de forskellige æstetiske materialer vi har til rådighed, hvornår de bruges og hvordan de håndteres bedst. Kurset er meget klinisk orienteret og henvender sig til helt almindelige tandlæger. Principperne er de samme uanset om det er små simple behandlinger eller større komplekse cases.

Læs mere

Udtalelser fra kursister