Om mig

Mit daglige virke som tandlæge

Jeg blev uddannet på Århus Tandlægeskole i 2008, og har arbejdet i privat praksis lige siden. Jeg blev medejer af TandlægeCentret Randers i 2012 og Tandlægerne Spentrup i 2015.

Vi bruger rigtig meget tid på faglig udvikling på vores klinikker, og har igennem de sidste mange år arbejdet hen imod specialisering af de enkelte behandlere. Med fortsat fokus på, at patienter skal være glade for at besøge os, og på vores dejlige medarbejdere skal være glade for at gå på arbejde.

Historien bag min kursusvirksomhed

Ud over mit daglige virke, som tandlæge og medejer af TandlægeCentret og Tandlægerne Spentrup, er min store passion at undervise.

I 2003 fik jeg mit første job som underviser i anatomi og fysiologi, på en skole for zoneterapeuter, akupunktører og massører. Dette job havde jeg ved siden af tandlægestudiet, og fik erfaring i at lave undervisningsmateriale såvel som præsentationsteknikker.

Da jeg blev færdiguddannet tandlæge, fik jeg hurtigt interesse for klinisk fotografering, og opbygget en stor billeddatabase med mine behandlinger. Herved fik jeg efterhånden flere års opfølgning på mange af mine behandlinger, som jeg har kunne bruge i mit kursusmateriale.

 

I 2014 startede jeg op med kurser i plast, infraktioner, og helkeramik. Har siden da holdt mange kurser for blandt andet Tandlægeforeningen, Tandlægeselskaber rundt i landet, Kommunal tandpleje, Tandlægekæder, Private klinikker og kurser jeg selv har arrangeret. Hver gang er kurserne blevet finpudset efter den konstruktive feedback jeg har fået.

Mine kurser er bygget op omkring kliniske foto’s, en begrænset mængde tekst på hvert slide, og krydret med videosekvenser. Kurserne bliver på den måde levende og klinisk relevante. Alle kurserne indeholder mellem 4-600 slides og har en varighed på 2,5-4 timer afhængig af ønsker. Heldags arrangementer med begge kurser kan også arrangeres.

Alle typer
plastbehandlinga

Lige fra små simple fyldninger, til store direkte opbyggede plastkroner eller æstetiske facader i fronten.

Alle typer krone og
brobehandling

Laver alle typer kroner, facader og broer i helkeramik. Bruger udelukkende digitale aftryk og fremstilling hos vores danske laboratorier.

Kosmetisk
tandbehandling

Digitale smiledesigns, facader, kroner og broer og æstetisk plastbehandling. Desuden gingiva kirurgi og korrektioner.

Rekonstruktioner af tænder

Plastbehandling på patienter med syreskader eller slid, til større komplekse behandlinger med både genopretning af bidfunktion, smil og erstatning af manglende tænder.